Een Terrasboot Huren in Oostbuurt

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. De Lier, Honselersdijk, Naaldwijk, Maasland, Rijswijk, Vlaardingen, Maassluis, Delft, Rozenburg, Monster

Een Lounge Boot is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Voordelen van Lounge Boot Huren in Oostbuurt

Een Lounge Boot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Oostbuurt. En dat voordeel in kosten merk je in de huurprijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat voordeel in kosten merk je in de huurprijzen van een Lounge Boot!

Door de uitgebreide lounge-banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Lounge Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is een lichtere motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Terrasboot Huren in Oostbuurt

Het huren van een Terrasboot is een ideale oplossing om het buitenleven te te beleven.

Een dag op een Terras boat op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele Terrasboot.

Wat precies is een Terrasboot?

Een Terrasboot is een type lounge boot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben Terras boten onlangs weer aangeprezen door overduidelijke voordelen van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en krap, tegenwoordig zijn Terras boten perfect voor watersport op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp is Terrasboot-huren.nl in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boats maken gebruik van twee Terras om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime plassen om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten perfect geschikt om met het gezin te gaan varen op een dag op het water.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes en volwassenen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier zijn enkele van de meest ervaren beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen vrienden tot 12 personen. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep vaart, of als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om de hele groep samen bij een georganiseerde activiteit te betrekken, zeker bij verschillende generaties mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportieve voorkeur hebben. Maar Terrasboten zijn gemakkelijk en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan een dozijn passagiers, alsmede koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terrasboot. Als je onze Terrasboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe te varen naar plaatsen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terrasboot

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een Terrasboot is meest voorname redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met onze Terras boot

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor aan boord
  • Blijf bereikbaar indien we contact op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En op andere scheepvaart
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen