Een TerrasBoot Huren in Zoetermeer

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Bleiswijk, Nootdorp, Pijnacker, Zoeterwoude, Zevenhuizen, Delfgauw, Bergschenhoek, Voorschoten, Delft, Waddinxveen

Een Terrasboot is dé ideale boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Zoetermeer

Een Terrasboot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Zoetermeer. En dat ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Terrasboot!

Door de grote uitgebreide loungebanken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terrasboot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Terrasboot Huren in Zoetermeer

Het online huren van onze Terras boot is een uitstekende manier om je waterleven te te beleven.

Een paar uur in een op het water doorbrengen met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boat verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Terrasboot-huren.nl zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een type party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren meer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , nu zijn Terrasboten juist ideaal voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boats twee of drie Terras om effortless op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime plassen om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe Terras boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten ideaal om met groepen vrienden te gaan varen op een dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren

Hier zijn slechts een paar van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor groepen familie tot 12 personen. Dit is heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook als de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan soms een uitdaging zijn] om iedereen  aan boord samen bij de geplande activiteiten te betrekken, dat geldt vooral bij verschillende generaties mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar onze Terrasboten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan twaalf mensen, alsmede koelboxen en ze bieden bijvoorbeeld onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van Terras boot

Hoewel er heel veel verschillende manieren zijn om het water op te gaan als je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boot. Als je de Terras boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om naar te gaan waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een Terras boot

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten een populaire optie zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om aan te denken bij het varen met een Terras boat

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op alle andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen