Een comfortabele Terrasboot Huren in De Lier

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Oostbuurt, Honselersdijk, Naaldwijk, Maasland, Maassluis, Rijswijk, Vlaardingen, Rozenburg, Hoek van Holland, Monster

De comfortabele Terras Boot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Terras Boot Huren

Voordelen van een Terras Boot Huren in De Lier

Een Terras Boot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boot in De Lier. En dat voordeel in kosten ervaar je in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terras Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

Door de groot formaat uitgebreide zittingen is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terras Boot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden zitten

Door het hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boot is een kleinere motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Terrasboot Huren in De Lier

Het huren van een Terras boot is een ideale manier om het waterleven te verbeteren.

Een paar uur op een op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze betaalbare Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal type lounge boot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze vrij traag en krap, tegenwoordig zijn Terras boten perfect voor activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten in 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terrasboten twee (of drie) Terrasbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote meren om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe Terras boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan varen op een dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier slechts enkele van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Dit is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook als iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om een grotere groep op een boot samen bij de geplande activiteiten te betrekken, zeker bij verschillende generaties, mensen die veelal verschillende interesses en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar onze Terras boten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan 12 passagiers, evenals koelers en ze bieden bijvoorbeeld onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende boot typen zijn om te gaan varen terwijl je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boot. Als je een Terras boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om comfortabel naar plaatsen te varen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een Terras boot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de beste optie zijn voor o.a. familie feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met onze Terras boat

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden . En op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen