Huur Terras boot in Schiedam

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Vlaardingen, Hoogvliet, Carnisse, Rotterdam, Maasland, Maassluis, Poortugaal, Delfgauw, Rhoon, Oostbuurt

De Terrasboot is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Schiedam

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Schiedam. En dat voordeel in kosten merk je in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten merk je in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de grote uitgebreide lounge-banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder vermogen genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Schiedam

Het huren van onze Terras boat is een ideale manier om je buitenleven te verbeteren.

Een dag in een Terras boot op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Deze website zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele Terras boat.

Wat onderscheidt een Terras boat?

Een Terrasboot is een speciaal soort loungeboot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben Terrasboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers geplaatst door grote voordelen van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn Terrasboten juist zeer geschikt voor een dag in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten anno 2021 veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boten gebruiken twee of drie Terrasbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met de hele familie te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen .

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier geven we enkele van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan soms lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de Terras boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten een populaire keuze zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met onze Terras boat

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En uiteraard op alle andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen