Huur een comfortabele Terras boot in Amsterdam

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Diemen, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Tuindorp Oostzaan, Landsmeer, Abcoude, Weesp, Oostzaan, Halfweg, Zaanstad

De comfortabele Terras Boot is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Terras Boot Huren

Waarom een Terras Boot Huren in Amsterdam

Een Terras Boot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boot in Amsterdam. En dat voordeel in kosten merk je in de verhuur kosten van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terras Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boot. En dat voordeel in kosten merk je in de verhuur kosten van een Terras Boot!

Door de comfortabele zittingen is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terras Boot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boot is een kleine motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Comfortabele Terrasboot Huren in Amsterdam

Het online huren van onze Terras boot is een geweldige oplossing om je waterleven te verbeteren.

Slechts een dag op een op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Onze organisatie zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een soort loungeboot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben Terras boten onlangs meer aangeprezen door grote voordelen van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk traag , nu zijn Terras boten juist ideaal voor watersport activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot ons Terrasboot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boten twee of drie Terras om moeiteloos op het water te drijven, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote meren om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord van de boot op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren?

Hier zijn enkele van de meest herkenbare punten waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Ruimte is heel handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer je een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een Terras boot

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een Terras boot is grootste redenen waarom Terrasboten de juiste optie zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden . En op andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen