Huur een comfortabele Terras Boot in Hoorn

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Harderwijk, Wervershoof, Rustenburg, Medemblik, Edam, Heerhugowaard, Enkhuizen

Een comfortabele Terrasboot is het meest comfortabele boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Voordelen van een Terrasboot Huren in Hoorn

Een Terrasboot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Hoorn. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de groot formaat uitgebreide lounge-banken is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een lichte motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Terrasboot Huren in Hoorn

Het online huren van onze Terras boat is een uitstekende manier om het buitenleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een Terras boot op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare Terras boat.

Wat precies is een Terras boat?

Een Terrasboot is een type loungeboot die gebouwd is op een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht door meerdere voordelen van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk traag , nu zijn dit soort boten juist zeer geschikt voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten maken gebruik van twee (of drie) Terras om eenvoudig over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe Terras boat is hier om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten perfect om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boat moet huren

Hier geven we slechts een paar van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Ruimte is vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of als iemand een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan lastig zijn] om iedereen   samen bij een activiteit te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met meerdere generaties mensen die veelal verschillende interesses en energie niveaus en mobiliteit hebben. Maar Terrasboten zijn gemakkelijk en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan een dozijn passagiers, evenals koelers en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan terwijl je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boat. Als je de Terras boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om comfortabel naar plaatsen te varen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de Terras boat huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor bootfeesten is een van de belangrijkste redenen waarom Terrasboten een populaire optie zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met onze Terras boat

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de borden op het water. En op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen