Een comfortabele Terras Boot Huren in Hoorn

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Harderwijk, Wervershoof, Rustenburg, Medemblik, Edam, Heerhugowaard, Enkhuizen

Een comfortabele Terrasboot is het meest comfortabele boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Hoorn

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Hoorn. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de comfortabele zittingen is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een kleine motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Terrasboot Huren in Hoorn

Het huren van onze Terrasboot is een uitstekende ervaring om het waterleven te verbeteren.

Een paar uur in een op het water met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Terrasboot-huren.nl zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare Terrasboot.

Wat precies is een Terrasboot?

Een Terrasboot is een soort party boot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben Terras boten onlangs meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn Terras boten juist perfect voor watersport activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten in 2021 veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boten maken gebruik van twee Terras om eenvoudig over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terrasboot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan varen op een dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier zijn slechts enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is vooral welkom als je met een grote groep reist, of wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan wel eens een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de regels van de Terrasboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een Terrasboot

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een Terrasboot is een van de grootste redenen waarom Terrasboten een populaire huurboot zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om aan te denken bij het varen met een Terras

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we contact op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden op het water. En op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen