comfortabele Terrasboot Huren in Leerdam

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Vianen, Sluis, De Kooi, Gorinchem, Culemborg, Rijswijk, Lopik, Nieuwegein, Geldermalsen, Zaltbommel

Een comfortabele Terras Boot is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Terras Boot Huren

Waarom Terras Boot Huren in Leerdam

Een Terras Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boot in Leerdam. En dat zie je terug in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terras Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boot. En dat zie je terug in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

Door de comfortabele banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terras Boot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boot is een lichte motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Terrasboot Huren in Leerdam

Het huren van een Terras boat is een ideale oplossing om je buitenleven te ervaren.

Slechts een dag op een Terras boot op het water doorbrengen met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een betaalbare Terras boat.

Wat onderscheidt een Terras boat?

Een Terrasboot is een speciaal type loungeboot die afhankelijk is van de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben ze onlangs weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn Terras boten zeer geschikt voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot zijn we in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boten gebruiken twee of drie Terras om effortless op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime meren om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten ideaal om met groepen vrienden te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boat moet huren?

Hier zijn een paar van de meest herkenbare beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Deze ruimte is vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te plannen.

Het kan lastig zijn] om een grotere groep op een boot tegelijkertijd bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt vooral bij meerdere generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar onze Terrasboten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan 12 mensen, evenals koelers en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel boot typen zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boat. Als je de Terras boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om comfortabel naar locaties te varen waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je Terras boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten is misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten een populaire keuze zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk ook op andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen