Een comfortabele Terras Boot Huren in Venlo

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Blerick, Hasselt, Baarlo, Reuver, Horst, Loo, Panningen, Molenhoek, Swalmen, Venray

Een comfortabele Lounge Boot is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Waarom Lounge Boot Huren in Venlo

Een Lounge Boot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Venlo. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Lounge Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

Door de groot formaat comfortabele lounge-banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Lounge Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een lichte motor genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Terrasboot Huren in Venlo

Het online huren van onze Terras boat is een ideale oplossing om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag in een Terras boot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende locatie voor ieders wensen. Deze website helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een Terras boat.

Wat onderscheidt een Terras boat?

Een Terrasboot is een type lounge boot die gebouwd is op de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze onlangs meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, tegenwoordig zijn ze juist ideaal voor excursies op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boats gebruiken twee Terras om eenvoudig over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten ideaal geschikt om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord van de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boat moet huren?

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor groepen collega’s tot 12 personen. Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te plannen.

Het kan lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van de Terras boat huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten een populaire keuze zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met een Terras boat

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf contact op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk ook op alle andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen