Een TerrasBoot Huren in Horst

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Molenhoek, Hasselt, Venray, Blerick, Beek, Venlo, Loo, Baarlo, Panningen, Deurne

De Terrasboot is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Voordelen van een Terrasboot Huren in Horst

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Horst. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten boten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de grote comfortabele banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten boten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Terrasboot Huren in Horst

Het online huren van onze Terras boot is een ideale ervaring om het buitenleven te te beleven.

Slechts een dag in een Terras boot op het water met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terrasboot verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een soort lounge boot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben ze onlangs weer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van Terras. In het verleden waren ze vrij traag , nu zijn Terras boten zeer geschikt voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terrasboten maken gebruik van twee Terras om eenvoudig over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar grote plassen om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur Terras boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier zijn slechts enkele van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om iedereen  op een boot samen bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt zeker bij meerdere generaties mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar onze Terrasboten zijn geschikt en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan 12 passagiers, alsmede koelers en ze bieden onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende type boten zijn om te varen als je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boot. Als je onze Terras boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om naar plaatsen te varen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van de Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met onze Terras

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien onze organisatie eventueel contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden op het water. En uiteraard op andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen