Huur een comfortabele Terrasboot in Reuver

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Baarlo, Swalmen, Panningen, Loo, Blerick, Venlo, Roermond, Heythuysen, Herten, Hasselt

De comfortabele Party Boot is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Party Boot Huren

Voordelen van een Party Boot Huren in Reuver

Een Party Boot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Party Boot in Reuver. En dat ervaar je in de verhuur prijzen van een Party Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Party Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Party Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Party Boot. En dat ervaar je in de verhuur prijzen van een Party Boot!

Door de grote uitgebreide loungebanken is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Party Boot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Door het hekwerk rondom de Party Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Party Boot is een kleine motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Party Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Terrasboot Huren in Reuver

Het huren van een Terras boot is een ideale manier om het waterleven te verbeteren.

Een dag in een op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terrasboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Deze pagina zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal type party boot die afhankelijk is van een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terras boten onlangs meer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, nu zijn ze ideaal voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot zijn we in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boten twee Terras om eenvoudig op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras

Of je nu een sport visser bent op zoek naar grote meren om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terras boot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect om met collega’s te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord van de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen familie tot 12 personen. Ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een Terras boot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terras boot is misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten een populaire optie zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een Terras

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien we contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En natuurlijk ook op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Party Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen