TerrasBoot Huren in Panningen

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Loo, Baarlo, Reuver, Heythuysen, Swalmen, Blerick, Venlo, Horst, Roermond, Hulsen

Een Lounge Boot is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Waarom Lounge Boot Huren in Panningen

Een Lounge Boot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Panningen. En dat voordeel zie je terug in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Lounge Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat voordeel zie je terug in de verhuur kosten van een Lounge Boot!

Door de uitgebreide loungebanken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Lounge Boot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden zitten

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een lichte motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Mooie Terrasboot Huren in Panningen

Het huren van een Terrasboot is een uitstekende ervaring om het waterleven te verbeteren.

Een dag in een Terrasboot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een comfortabele Terrasboot.

Wat is een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal soort lounge boot die afhankelijk is van een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben Terrasboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag en klein, tegenwoordig zijn Terras boats juist perfect voor excursies op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten anno 2021 veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terrasboten twee Terras om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten ideaal om met collega’s te gaan genieten van een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl iemand achterin op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier zijn een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan soms lastig zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij de geplande activiteiten te betrekken, vooral als je te maken hebt met meerdere generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar Terrasboten zijn gemakkelijk en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plek aan een dozijn passagiers, alsmede coolboxen en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel verschillende manieren zijn om het water op te gaan als je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terrasboot. Als je onze Terrasboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om comfortabel te varen naar locaties waar je kunt zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten een populaire keuze zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om aan te denken bij het varen met een Terras

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien we contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk op andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen