Huur comfortabele Terras Boot in Hasselt

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Venlo, Blerick, Horst, Molenhoek, Baarlo, Loo, Venray, Panningen, Reuver, Beek

Een comfortabele Terras Boat is het meest geschikte boot type voor een dagje waterrecreatie

Terras Boat Huren

Waarom Terras Boat Huren in Hasselt

Een Terras Boat is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boat in Hasselt. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terras Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen huurboten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boat is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terras Boat heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boat. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terras Boat!

Door de groot formaat comfortabele loungebanken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terras Boat meer ruimte. Zeker vergeleken met andere typen huurboten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Terras Boat is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

Pontonboten liggen op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boat is een kleine motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Terrasboot Huren in Hasselt

Het huren van een Terras boot is een geweldige oplossing om je waterleven te te beleven.

Een dag op een Terras boot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een betaalbare Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort loungeboot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terrasboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en krap, tegenwoordig zijn dit soort boten juist ideaal voor excursies op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp is Terrasboot-huren.nl in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten maken gebruik van twee (of drie) Terrasbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag op het water.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren?

Hier slechts een paar van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is heel handig als je met een grote groep vaart, of als je een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil plannen.

Het kan lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde regels van de Terras boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terras boot

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terras boot is een van de misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de beste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de borden op het water. En ook op alle andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen