Een comfortabele Terrasboot Huren in Harmelen

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Veldhuizen, Vleuten, Heeswijk, Montfoort, Woerden, IJsselstein, Utrecht, Breukelen, Oudewater, Heemstede

De comfortabele Terras Boat is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Terras Boat Huren

Waarom een Terras Boat Huren in Harmelen

Een Terras Boat is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boat in Harmelen. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Terras Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boat is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terras Boat heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boat. En dat ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Terras Boat!

Door de comfortabele loungebanken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terras Boat heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Terras Boat is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boat is een lichtere motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Harmelen

Het online huren van onze Terrasboot is een geweldige oplossing om het buitenleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een Terras boot op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal soort lounge boot die afhankelijk is van de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben Terras boten onlangs weer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij traag en krap, tegenwoordig zijn Terras boats juist zeer geschikt voor een dag op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terrasboten twee Terras om effortless over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar grote wateren om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren?

Hier enkele van de meest herkenbare redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn groot genoeg voor groepen vrienden . Dit is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als je een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan soms lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je Terrasboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een Terrasboot

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een Terrasboot is grootste redenen waarom Terrasboten de beste keuze zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met onze Terras

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien Boot-huur.nl contact met u op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En op alle andere scheepvaart
  • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen