Een Terras Boot Huren in Woerden

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Harmelen, Montfoort, Heeswijk, Vleuten, Veldhuizen, Oudewater, Bodegraven, Nieuwkoop, IJsselstein, Wilnis

Een Terrasboot is het meest geschikte boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Woerden

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Woerden. En dat voordeel ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel ervaar je als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de grote uitgebreide lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Woerden

Het online huren van onze Terras boot is een ideale oplossing om het waterleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een Terras boot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terrasboot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een type party boot die gebouwd is op de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben Terras boten de laatste jaren weer aangeprezen door meerdere voordelen van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, tegenwoordig zijn ze juist perfect voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp is Terrasboot-huren.nl in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boten maken gebruik van twee of drie Terras om moeiteloos over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe Terras boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met het gezin te gaan varen op een dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren?

Hier geven we enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep vaart, of wanneer je een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan lastig zijn] om iedereen   tegelijkertijd bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met meerdere generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en niveaus van energie maar ook mobiliteit hebben. Maar Terras boten zijn passend en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan twaalf passagiers, alsmede coolboxen en ze bieden bijv. onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van Terras boot

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende manieren zijn om te varen als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boot. Als je de Terras boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om naar plaatsen te gaan waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is meest voorname redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor onder andere familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl contact op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk ook op alle andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen