comfortabele Terrasboot Huren in Woudenberg

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Scherpenzeel, Leusden, Doorn, Leersum, Amersfoort, Amerongen, Soesterberg, Hoevelaken, Veenendaal, Zeist

De comfortabele Terrasboot is het uitstekende boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Woudenberg

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Woudenberg. En dat merk je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat merk je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de groot formaat comfortabele banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Terrasboot Huren in Woudenberg

Het online huren van een Terras boat is een geweldige manier om het buitenleven te verbeteren.

Een paar uur in een Terras boat op het water doorbrengen met vrienden en familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende plek voor ieders wensen. Deze website helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare Terras boat.

Wat onderscheidt een Terras boat?

Een Terrasboot is een soort lounge boot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben Terras boten onlangs weer aangeprezen door grote voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn ze perfect voor excursies in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boten twee of drie Terras om effortless op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen en volwassenen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier een paar van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s tot 12 personen. Ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om een grotere groep mensen bij de activiteiten te betrekken, zeker bij meerdere generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar onze Terras boten zijn gemakkelijk en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan twaalf mensen, evenals koelers en ze bieden bijv. onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van Terras boat

Hoewel er natuurlijk heel veel boot types zijn om te gaan varen als je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boat. Als je de Terras boat huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , en om in luxe te varen naar waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van de Terras boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een Terras boat

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een Terras boat is een van de grootste redenen waarom Terrasboten de beste huurboot zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met een Terras

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de borden op het water. En ook op andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen