Huur Terras boot in Rozenburg

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Aalsmeer, Hoofddorp, Kudelstaart, Uithoorn, Amstelveen, Oude Wetering, Hillegom, Zwanenburg, Bennebroek, Haarlem

Een Lounge Boot is dé ideale boot voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Waarom Lounge Boot Huren in Rozenburg

Een Lounge Boot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Lounge Boot in Rozenburg. En dat ervaar je in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Lounge Boot. En dat ervaar je in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

Door de groot formaat comfortabele loungebanken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Lounge Boot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een lichte motor genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Terrasboot Huren in Rozenburg

Het online huren van een Terras boot is een geweldige ervaring om je buitenleven te verbeteren.

Een paar uur op een Terras boot op het water met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor ieders wensen. Boot-Huur.nl zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal type loungeboot die afhankelijk is van een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben Terras boten onlangs weer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn Terras boten ideaal voor een dag op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boats twee (of drie) Terrasbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur Terras boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect om met de hele familie te gaan varen op een dag op het water.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren

Hier zijn een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is vooral welkom als je met een grote groep reist, maar ook als iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan wel eens lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom Terrasboten een populaire huurboot zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met onze Terras boat

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op alle andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen