Huur Terrasboot in Hillegom

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Bennebroek, Halfweg, Lisserbroek, Lisse, Heemstede, Hoofddorp, Noordwijkerhout, Haarlem, Sassenheim, Oude Wetering

Een Terrasboot is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Hillegom

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Hillegom. En dat voordeel zie je terug in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel zie je terug in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de groot formaat uitgebreide loungebanken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere typen huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Comfortabele Terrasboot Huren in Hillegom

Het online huren van onze Terras boot is een uitstekende ervaring om je waterleven te te beleven.

Slechts een paar uur op een op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boat verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal type lounge boot die afhankelijk is van de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren meer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn Terras boten ideaal voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten twee (of drie) Terrasbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een sport visser bent op zoek naar ruime plassen om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe Terras boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal om met de hele familie te gaan genieten van een dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren?

Hier geven we enkele van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer je een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan wel eens een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met onze Terras boat

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons bedrijf contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden . En uiteraard ook op alle andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen