Terras Boot Huren in Aalsmeer

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Rozenburg, Kudelstaart, Uithoorn, Hoofddorp, Amstelveen, Oude Wetering, Mijdrecht, Ouderkerk aan de Amstel, Roelofarendsveen, Hillegom

De Terrasboot is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Aalsmeer

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • gezinnen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Aalsmeer. En dat ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Terrasboot!

Door de grote uitgebreide lounge-banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een lichtere motor genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Terrasboot Huren in Aalsmeer

Het huren van een Terras boat is een geweldige ervaring om het waterleven te ervaren.

Een paar uur in een Terras boot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Deze pagina helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze mooie Terras boat.

Wat is een Terras boat?

Een Terrasboot is een speciaal type loungeboot die afhankelijk is van een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze onlangs meer in de schijnwerpers geplaatst door overduidelijke voordelen van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en klein, tegenwoordig zijn ze juist ideaal voor watersport op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten gebruiken twee (of drie) Terrasbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime plassen om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes eenvoudig kunnen zwemmen terwijl iemand op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boat moet huren?

Hier zijn slechts een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of als de kapitein een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te plannen.

Het kan soms een uitdaging zijn] om iedereen  aan boord tegelijkertijd bij een activiteit te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met meerdere generaties, mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportiviteit hebben. Maar Terras boten zijn passend en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden voldoende ruimte aan een dozijn passagiers, alsmede koelboxen en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel boot types zijn om te varen terwijl je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boat. Als je de Terras boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om naar plaatsen te gaan waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terras boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten een populaire keuze zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om bij stil te staan bij het varen met onze Terras boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En op andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen