Huur een Terrasboot in Amstelveen

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Ouderkerk aan de Amstel, Amsterdam, Diemen, Abcoude, Uithoorn, Aalsmeer, Rozenburg, Weesp, Tuindorp Oostzaan, Vinkeveen

Een Terrasboot is het ideale boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Amstelveen

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Amstelveen. En dat merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de uitgebreide banken is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Amstelveen

Het huren van een Terrasboot is een geweldige oplossing om het buitenleven te verbeteren.

Een paar uur op een Terras boot op het water met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor ieders wensen. Terrasboot-huren.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een betaalbare Terrasboot.

Wat is een Terrasboot?

Een Terrasboot is een type party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terras boten de laatste jaren meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn Terras boats juist zeer geschikt voor watersport op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten anno 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boats gebruiken twee of drie Terras om moeiteloos over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime wateren om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terrasboot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal om met collega’s te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier zijn enkele van de meest opgegeven redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan soms lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van de Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een Terrasboot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is grootste redenen waarom Terrasboten de beste huurboot zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de borden op het water. En uiteraard op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen