Huur een Terras Boot in Enkhuizen

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Hoogkarspel, Wervershoof, Medemblik, Hoorn, Harderwijk, Urk, Wieringerwerf, Avenhorn, De Goorn, Lelystad

De Terrasboot is het meest geschikte boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van een Terrasboot Huren in Enkhuizen

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Enkhuizen. En dat voordeel ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de grote uitgebreide loungebanken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terrasboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden zitten

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder vermogen voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Terrasboot Huren in Enkhuizen

Het huren van onze Terras boat is een geweldige oplossing om je buitenleven te te beleven.

Een dag op een Terras boot op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele Terras boat.

Wat is een Terras boat?

Een Terrasboot is een type loungeboot die gebouwd is op een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze vrij traag en krap, nu zijn Terras boats zeer geschikt voor watersport in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten in 2021 veel sneller zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boats gebruiken twee (of drie) Terrasbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime wateren om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boat moet huren?

Hier zijn enkele van de meest herkenbare punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je Terras boat huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terras boat

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een Terras boat is een van de belangrijkste redenen waarom Terrasboten een populaire huurboot zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op alle andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen