comfortabele Terras Boot Huren in Enkhuizen

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Hoogkarspel, Wervershoof, Medemblik, Hoorn, Harderwijk, Urk, Wieringerwerf, Avenhorn, De Goorn, Lelystad

De comfortabele Terrasboot is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Enkhuizen

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Enkhuizen. En dat voordeel ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel ervaar je als huurder in de verhuur kosten van een Terrasboot!

Door de comfortabele lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terrasboot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Comfortabele Terrasboot Huren in Enkhuizen

Het online huren van onze Terras boat is een geweldige ervaring om het waterleven te verbeteren.

Een paar uur in een Terras boot op het water doorbrengen met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boat verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is een uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Deze website helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze betaalbare Terras boat.

Wat onderscheidt een Terras boat?

Een Terrasboot is een speciaal soort loungeboot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terrasboten onlangs meer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij traag en klein, nu zijn Terrasboten zeer geschikt voor watersport activiteiten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten in 2021 veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot is Terrasboot-huren.nl in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terrasboten gebruiken twee Terras om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar grote meren om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele Terras boat is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten perfect om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier zijn slechts een paar van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep vaart, of als je een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan soms lastig zijn] om een grotere groep mensen tegelijkertijd bij een activiteit te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met meerdere generaties, mensen die veelal verschillende interesses en energie niveaus en sportieve voorkeur hebben. Maar Terrasboten zijn passend en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende ruimte aan 12 mensen, alsmede coolboxen en opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

De flexibiliteit van Terras boat

Hoewel er natuurlijk veel type boten zijn om het water op te gaan als je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boat. Als je de Terras boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, en om in luxe naar te gaan waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde regels van je Terras boat huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terras boat

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten een populaire huurboot zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met onze Terras boot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf eventueel contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op alle andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen