Huur een Terras Boot in Grou

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Sneek, Joure, Winsum, Burgum, Gorredijk, Zevenhuizen, Stiens, Molenhoek, Bolsward, Franeker

De Terras Boat is dé meest comfortabele boot voor een dag plezier op het water

Terras Boat Huren

Voordelen van een Terras Boat Huren in Grou

Een Terras Boat is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boat in Grou. En dat voordeel in kosten ervaar je in de kosten bij het huren van een Terras Boat!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boat is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terras Boat heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boat. En dat voordeel in kosten ervaar je in de kosten bij het huren van een Terras Boat!

Door de comfortabele zittingen is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terras Boat alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Terras Boat is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boat is een lichte motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boat te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Terrasboot Huren in Grou

Het huren van onze Terrasboot is een uitstekende ervaring om je waterleven te verbeteren.

Een dag in een Terras boat op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze betaalbare Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal soort loungeboot die afhankelijk is van de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terrasboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. Vroeger waren ze vrij traag en klein, nu zijn Terras boten ideaal voor vaartochten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten in 2021 veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boats maken gebruik van twee Terrasbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote wateren om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe huur Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren?

Hier geven we slechts een paar van de meest herkenbare redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de regels van je Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een Terrasboot

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terrasboot is een van de meest voorname redenen waarom Terrasboten een populaire huurboot zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met onze Terras

  • Leer de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien we eventueel contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden . En natuurlijk ook op andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boat

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen