Huur een Terras boot in Zundert

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Sprundel, Sint Willebrord, Roosendaal, Breda, Valkenburg, Prinsenbeek, Beek, Oudenbosch, Centrum, Teteringen

De Lounge Boot is het meest comfortabele boot type voor een dagje waterrecreatie

Lounge Boot Huren

Waarom een Lounge Boot Huren in Zundert

Een Lounge Boot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Zundert. En dat merk je in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat merk je in de kosten bij het huren van een Lounge Boot!

Door de groot formaat comfortabele zittingen is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Lounge Boot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Lounge Boot is een kleinere motor voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Terrasboot Huren in Zundert

Het online huren van onze Terras boot is een geweldige manier om je waterleven te te beleven.

Een dag in een Terras boot op het water doorbrengen met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Terrasboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een type plezierboot die afhankelijk is van de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terras boten onlangs meer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag en krap, tegenwoordig zijn Terras boats juist zeer geschikt voor activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boats gebruiken twee of drie Terrasbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot !

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote plassen om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe Terras boot is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag op het water.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren

Hier zijn enkele van de meest ervaren beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Ruimte is vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook als iemand een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een Terras boot

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terras boot is misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de juiste optie zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien ons bedrijf contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je verwachte route.
  • Weet dat je goed moet letten op de borden . En natuurlijk op andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen