Huur Terras boot in Oudenbosch

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Sint Willebrord, Roosendaal, Sprundel, Zevenbergen, Klundert, Zevenhuizen, Prinsenbeek, Steenbergen, Beek, Zevenhuizen

Een Terrasboot is dé uitstekende boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Oudenbosch

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Oudenbosch. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur kosten van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten zie je terug in de verhuur kosten van een Terrasboot!

Door de groot formaat uitgebreide lounge-banken is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een lichtere motor al genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Oudenbosch

Het online huren van een Terrasboot is een geweldige oplossing om het waterleven te verbeteren.

Een paar uur in een Terras boot op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boot verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele Terrasboot.

Wat precies is een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal soort plezierboot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben Terrasboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn dit type boten juist zeer geschikt voor excursies op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp is Terrasboot-huren.nl in staat om een comfortabele en luxe Terrasvaarervaring te leveren met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boten gebruiken twee Terrasbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime plassen om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal om met het gezin te gaan varen op een dag op het water.

Omdat onze Terrasboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren?

Hier zijn een paar van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep vaart, of als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan lastig blijken, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de regels van de Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terrasboot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terrasboot is grootste redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om aan te denken bij het varen met onze Terras boot

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf eventueel contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de borden . En op andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen