Huur comfortabele Terrasboot in Breda

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Valkenburg, Teteringen, Beek, Prinsenbeek, Rijen, Terheijden, Horst, Gilze, Oosterhout, Dongen

De comfortabele Terrasboot is dé uitstekende boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Breda

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Breda. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten ervaar je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de groot formaat uitgebreide zittingen is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder vermogen al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Breda

Het online huren van onze Terras boot is een perfecte manier om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een dag op een Terras boot op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boat verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Ons bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een mooie Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een soort plezierboot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben Terras boten de laatste jaren weer aanbevolen door grote voordelen van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn Terras boats juist zeer geschikt voor activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boats gebruiken twee Terras om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime meren om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur Terras boot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten perfect om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren

Hier slechts enkele van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor groepen . Ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om iedereen  op een boot bij een activiteit te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met wisselende generaties mensen die waarschijnlijk verschillende interesses en energie niveaus en mobiliteit hebben. Maar onze Terrasboten zijn ideaal en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plek aan 12 mensen, alsmede koelers en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel boot typen zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boot. Als je onze Terras boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om comfortabel naar plaatsen te gaan waar je kunt zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de beste optie zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn genoeg aanwezig voor iedereen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden . En ook op andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen