comfortabele Terrasboot Huren in Roosendaal

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Oudenbosch, Sint Willebrord, Sprundel, Centrum, Steenbergen, Zevenhuizen, Zundert, Zevenbergen, Klundert, Bergen op Zoom

Een comfortabele Terrasboot is het ideale boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Roosendaal

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Roosendaal. En dat merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de groot formaat uitgebreide zittingen is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een lichtere motor genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Terrasboot Huren in Roosendaal

Het online huren van een Terras boat is een ideale ervaring om je buitenleven te te beleven.

Slechts een paar uur in een Terras boot op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele Terras boat.

Wat onderscheidt een Terras boat?

Een Terrasboot is een soort party boot die gebouwd is op een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren weer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk traag , tegenwoordig zijn dit soort boten juist perfect voor een dag op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot ons Terrasboot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boten twee (of drie) Terrasbuizen om effortless over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur Terras boat is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord van de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier geven we slechts een paar van de meest opgegeven beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is vooral handig als je met een grote groep vaart, of als de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan een uitdaging zijn] om iedereen  aan boord tegelijkertijd bij een activiteit te betrekken, dat geldt vooral bij wisselende generaties, mensen die veelal verschillende interesses en energie niveaus en sportiviteit hebben. Maar onze Terras boten zijn passend en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plaats aan 12 mensen, alsmede koelers en opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel boot types zijn om te gaan varen terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boat. Als je onze Terras boat zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om te varen naar plaatsen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je Terras boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een Terras boat

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terras boat is grootste redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om aan te denken bij het varen met onze Terras

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn genoeg aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien we eventueel contact met u op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de borden op het water. En op andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen