Huur Terrasboot in Zevenhuizen

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Leiden, Sassenheim, Leiderdorp, Roelofarendsveen, Voorhout, Lisse, Lisserbroek, Oude Wetering, Rijnsburg, Oegstgeest

De Terrasboot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Zevenhuizen

Een Terrasboot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Zevenhuizen. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de grote uitgebreide zittingen is er voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Terrasboot Huren in Zevenhuizen

Het online huren van een Terrasboot is een geweldige ervaring om het buitenleven te ervaren.

Slechts een dag in een Terras boat op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boat verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende plek voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal type loungeboot die afhankelijk is van de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terras boten de laatste jaren meer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. Vroeger waren ze vrij langzaam en krap, tegenwoordig zijn ze juist perfect voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten maken gebruik van twee (of drie) Terrasbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten perfect geschikt om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord van de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren

Hier slechts een paar van de meest ervaren redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is heel handig als je met een grote groep reist, of als de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan lastig zijn] om een grotere groep tegelijkertijd bij een geplande activiteit te betrekken, vooral als je te maken hebt met meerdere generaties mensen die veelal verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar onze Terrasboten zijn passend en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan twaalf mensen, alsmede koelboxen en ze bieden onder de banken zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel type boten zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terrasboot. Als je onze Terrasboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om in luxe te varen naar plaatsen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van de Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terrasboot

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een Terrasboot is misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om bij stil te staan bij het varen met onze Terras

  • Weet alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl eventueel contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je verwachte route.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En op andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen