Huur Terrasboot in Zevenhuizen

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Leiden, Sassenheim, Leiderdorp, Roelofarendsveen, Voorhout, Lisse, Lisserbroek, Oude Wetering, Rijnsburg, Oegstgeest

De Terrasboot is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Zevenhuizen

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Zevenhuizen. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de grote uitgebreide banken is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Terrasboot Huren in Zevenhuizen

Het online huren van een Terrasboot is een uitstekende ervaring om je buitenleven te ervaren.

Een paar uur in een op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van onze Terrasboot.

Wat precies is een Terrasboot?

Een Terrasboot is een type loungeboot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van Terras. Vroeger waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn ze juist perfect voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boten gebruiken twee (of drie) Terrasbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar grote plassen om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten perfect geschikt om met de hele familie te gaan varen op een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene aan boord van de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren?

Hier zijn slechts een paar van de meest ervaren redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Dit is heel handig als je met een grote groep vaart, of wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan lastig zijn] om een grotere groep tegelijkertijd bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, vooral als je te maken hebt met wisselende generaties mensen die veelal verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar onze Terrasboten zijn passend en leuk voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan twaalf mensen, alsmede koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel verschillende type boten zijn om te gaan varen terwijl je hier in de buurt van Vinkeveen bent, hebben niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terrasboot. Als je onze Terrasboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om in luxe te varen naar plaatsen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van de Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terrasboot

Als je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een Terrasboot is misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor o.a. familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met onze Terras

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl eventueel contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En op andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen