Een comfortabele TerrasBoot Huren in Leiden

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Leiderdorp, Zevenhuizen, Oegstgeest, Sassenheim, Rijnsburg, Voorhout, Zoeterwoude, Voorschoten, Roelofarendsveen, Valkenburg

De comfortabele Terrasboot is het meest comfortabele boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Leiden

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Leiden. En dat ervaar je in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat ervaar je in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de comfortabele lounge-banken is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een kleine motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Leiden

Het huren van onze Terrasboot is een ideale ervaring om je buitenleven te ervaren.

Slechts een paar uur op een Terras boat op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Ons bedrijf helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een mooie Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een soort lounge boot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben Terrasboten de laatste jaren weer in de schijnwerpers geplaatst door meerdere voordelen van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk traag en krap, nu zijn Terrasboten juist zeer geschikt voor activiteiten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terrasboten gebruiken twee Terras om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot !

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar grote plassen om te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terrasboot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren?

Hier zijn enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen collega’s . Deze ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep reist, maar ook wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan soms een uitdaging zijn] om iedereen  op een boot samen bij de activiteiten te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die waarschijnlijk verschillende voorkeuren en niveaus van energie en sportiviteit hebben. Maar onze Terras boten zijn gemakkelijk en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan twaalf passagiers, alsmede koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van Terrasboot

Hoewel er natuurlijk veel boot types zijn om te gaan varen terwijl je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terrasboot. Als je een Terrasboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om naar locaties te gaan waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde regels van je Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is grootste redenen waarom Terrasboten de beste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden . En natuurlijk op andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen