Huur een Terrasboot in Lisse

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Lisserbroek, Halfweg, Sassenheim, Noordwijkerhout, Hillegom, Voorhout, Zevenhuizen, Noordwijk, Oude Wetering, Roelofarendsveen

Een Terrasboot is het meest geschikte boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Lisse

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Lisse. En dat merk je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat merk je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de comfortabele lounge-banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terrasboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een lichtere motor voldoende om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Mooie Terrasboot Huren in Lisse

Het huren van onze Terrasboot is een ideale manier om je buitenleven te te beleven.

Slechts een paar uur op een Terras boot op het water doorbrengen met vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is perfect voor meerdere activiteiten. Terrasboot-huren.nl zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze comfortabele Terrasboot.

Wat is een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal soort lounge boot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben Terras boten de laatste jaren meer aangeprezen door meerdere voordelen van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij traag en klein, tegenwoordig zijn Terras boten juist zeer geschikt voor watersport op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten anno 2021 veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terrasboten gebruiken twee Terrasbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten perfect om met de hele familie te gaan varen op een dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren

Hier enkele van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen . Deze ruimte is heel welkom als je met een grote groep reist, of als je een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van de Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een Terrasboot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een Terrasboot is grootste redenen waarom Terrasboten de beste optie zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met onze Terras boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op alle andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen