Huur comfortabele Terras Boot in Lisserbroek

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Lisse, Halfweg, Hillegom, Sassenheim, Noordwijkerhout, Zevenhuizen, Oude Wetering, Voorhout, Roelofarendsveen, Noordwijk

De comfortabele Terrasboot is dé ideale boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Lisserbroek

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Lisserbroek. En dat voordeel ervaar je in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel ervaar je in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de groot formaat uitgebreide lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden zitten

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een kleine motor al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Terrasboot Huren in Lisserbroek

Het huren van een Terras boot is een geweldige manier om je buitenleven te te beleven.

Slechts een dag in een Terras boot op het water met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort lounge boot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben Terrasboten onlangs weer in de schijnwerpers door overduidelijke voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk traag en klein, nu zijn Terras boats zeer geschikt voor activiteiten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons bedrijf in staat om een luxe Terrasvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boten gebruiken twee Terrasbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terras boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes en volwassenen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier enkele van de meest opgegeven beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, of als iemand een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om iedereen   samen bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt zeker als je te maken hebt met meerdere generaties mensen die dan verschillende voorkeuren en energie niveaus en sportieve voorkeur hebben. Maar onze Terrasboten zijn gemakkelijk en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan twaalf passagiers, alsmede coolboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende manieren zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boot. Als je een Terras boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om naar te varen waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de Terras boot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een Terras boot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om bij stil te staan bij het varen met een Terras boat

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl contact op wil nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je vaarplannen.
  • Weet dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op alle andere boten
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen