Een comfortabele Terras Boot Huren in Leusden

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Hoevelaken, Amersfoort, Scherpenzeel, Woudenberg, Barneveld, Nijkerk, Zevenhuizen, Doornsteeg, Voorthuizen, Lunteren

De comfortabele Terrasboot is het perfecte boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Leusden

Een Terrasboot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Leusden. En dat ervaar je in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen huurboten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat ervaar je in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de grote comfortabele lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terrasboot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere typen huurboten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Terrasboot Huren in Leusden

Het huren van onze Terras boot is een uitstekende oplossing om je waterleven te te beleven.

Slechts een dag op een Terrasboot op het water doorbrengen met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te chillen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Deze website helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal type loungeboot die gebouwd is op een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terrasboten de laatste jaren meer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn Terras boats ideaal voor excursies op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terrasboten twee Terras om moeiteloos op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime wateren om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe Terras boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten ideaal om met de hele familie te gaan genieten van een dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren

Hier een paar van de meest ervaren redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, of wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan lastig zijn] om de hele groep bij een georganiseerde activiteit te betrekken, vooral bij meerdere generaties, mensen die veelal verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportiviteit hebben. Maar Terrasboten zijn ideaal en leuk voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan een dozijn mensen, evenals koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende boot typen zijn om te gaan varen als je hier in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boot. Als je een Terras boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om in luxe naar plaatsen te gaan waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is belangrijkste redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met onze Terras boot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie eventueel contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op alle andere scheepvaart
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen