Huur comfortabele Terras Boot in Wassenaar

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. The Hague, Voorschoten, Valkenburg, Nootdorp, Zoeterwoude, Oegstgeest, Rijswijk, Katwijk, Delft, Pijnacker

Een comfortabele Terrasboot is dé uitstekende boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Wassenaar

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Wassenaar. En dat merk je als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat merk je als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de grote uitgebreide lounge-banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terrasboot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Terrasboot Huren in Wassenaar

Het huren van een Terras boot is een geweldige ervaring om het buitenleven te ervaren.

Een paar uur in een Terras boot op het water met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort plezierboot die gebouwd is op een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terrasboten onlangs weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en krap, nu zijn Terras boats juist perfect voor watersport op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boten maken gebruik van twee (of drie) Terrasbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar ruime plassen om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kinderen (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren?

Hier een paar van de meest herkenbare punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen familie tot 12 personen. Deze ruimte is vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als je een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te plannen.

Het kan soms lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een Terras boot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor bootfeesten op een Terras boot is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten de beste keuze zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om aan te denken bij het varen met een Terras boot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je vaarplannen.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen