Huur comfortabele Terras Boot in Wassenaar

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. The Hague, Voorschoten, Valkenburg, Nootdorp, Zoeterwoude, Oegstgeest, Rijswijk, Katwijk, Delft, Pijnacker

Een comfortabele Terrasboot is het meest geschikte boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Wassenaar

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Wassenaar. En dat merk je als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat merk je als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de uitgebreide zittingen is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot meer ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden zitten

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen al genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Terrasboot Huren in Wassenaar

Het huren van een Terras boot is een geweldige ervaring om het buitenleven te verbeteren.

Een dag in een Terras boot op het water met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal type plezierboot die gebouwd is op een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terrasboten onlangs weer aangeprezen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en krap, nu zijn Terras boats juist perfect voor watersport op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten maken gebruik van twee (of drie) Terrasbuizen om moeiteloos over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een sport visser bent op zoek naar ruime plassen om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier een paar van de meest herkenbare punten waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen familie tot 12 personen. Dit is vooral welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, of als je een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te plannen.

Het kan soms een uitdaging zijn] om de hele groep tegelijkertijd bij de activiteiten te betrekken, dat geldt vooral bij wisselende generaties, mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie en sportiviteit hebben. Maar onze Terras boten zijn ideaal en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan een dozijn passagiers, evenals koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De flexibiliteit van Terras boot

Hoewel er veel boot types zijn om te gaan varen als je hier in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boot. Als je de Terras boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), om in luxe naar locaties te varen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een Terras boot

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten op een Terras boot is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten de beste keuze zijn voor bijvoorbeeld familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om aan te denken bij het varen met een Terras boot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard op alle andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen