Een Terras Boot Huren in Valkenburg

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Katwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Voorschoten, Voorhout, Leiden, Wassenaar, Zoeterwoude, Noordwijk, Leiderdorp

Een Terrasboot is dé perfecte boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom Terrasboot Huren in Valkenburg

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Valkenburg. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de grote uitgebreide banken is er voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is minder vermogen voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Terrasboot Huren in Valkenburg

Het online huren van een Terras boot is een uitstekende oplossing om je buitenleven te ervaren.

Een paar uur in een op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Onze organisatie zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een mooie Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort plezierboot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze onlangs meer in de schijnwerpers door overduidelijke voordelen van Terras. In het verleden waren ze vrij langzaam en krap, tegenwoordig zijn ze juist perfect voor watersport op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten in 2021 veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht waardoor ze waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boats twee of drie Terras om moeiteloos over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime meren om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele Terras boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect geschikt om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier geven we slechts enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor het hele gezin. Dit is vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook als je een grote groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil organiseren.

Het kan soms lastig zijn] om iedereen  aan boord samen bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, zeker bij meerdere generaties, mensen die veelal verschillende voorkeuren en energie niveaus maar ook mobiliteit hebben. Maar onze Terrasboten zijn ideaal en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan een dozijn passagiers, alsmede coolboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

De flexibiliteit van Terras boot

Hoewel er veel verschillende type boten zijn om het water op te gaan als je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boot. Als je de Terras boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om te varen naar locaties waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de regels van de Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is grootste redenen waarom Terrasboten de juiste optie zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons boot verhuur bedrijf eventueel contact met u op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden . En op alle andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen