Een TerrasBoot Huren in Waalre

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Veldhoven, Gennep, Valkenswaard, Dommelen, Boshoven, Putten, Eindhoven, Eersel, Hulst, Bergeijk

De Terrasboot is dé perfecte boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Waalre

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familie
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Waalre. En dat voordeel merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de grote comfortabele lounge-banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terrasboot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een lichtere motor al genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Mooie Terrasboot Huren in Waalre

Het online huren van onze Terras boot is een geweldige ervaring om je waterleven te verbeteren.

Een dag op een Terras boot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een comfortabele Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Boot verkopers hebben Terrasboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers geplaatst door overduidelijke voordelen van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk langzaam en klein, tegenwoordig zijn Terras boten ideaal voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten in 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp ons boot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boten gebruiken twee Terras om eenvoudig op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten ideaal om met de hele familie te gaan genieten van een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren

Hier enkele van de meest ervaren redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is heel handig als je met een grote groep vaart, of als je een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging zijn] om een grotere groep aan boord samen bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met verschillende generaties, mensen die veelal verschillende interesses en niveaus van energie en mobiliteit hebben. Maar onze Terras boten zijn gemakkelijk en leuk voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plaats aan 12 mensen, evenals koelers en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er heel veel boot types zijn om te varen als je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boot. Als je de Terras boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om in luxe te varen naar plaatsen waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten op een Terras boot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met een Terras

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn voldoende zwemvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien onze organisatie contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de borden . En natuurlijk ook op alle andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen