Huur comfortabele Terrasboot in Valkenswaard

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Dommelen, Waalre, Boshoven, Boshoven, Zevenhuizen, Gennep, Veldhoven, Bergeijk, Heeze, Putten

De comfortabele Terrasboot is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Valkenswaard

Een Terrasboot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Valkenswaard. En dat ervaar je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat ervaar je in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de groot formaat uitgebreide banken is er altijd voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot heel veel ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een lichtere motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Terrasboot Huren in Valkenswaard

Het online huren van onze Terrasboot is een ideale manier om het buitenleven te te beleven.

Een dag op een op het water met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Deze website zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van onze mooie Terrasboot.

Wat onderscheidt een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal type loungeboot die afhankelijk is van de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben Terrasboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht door overduidelijke voordelen van Terras. In het verleden waren ze vrij langzaam en klein, nu zijn Terras boats juist perfect voor watersport op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boten gebruiken twee Terras om effortless over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terrasboot is hier om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten perfect geschikt om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen veilig kunnen zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen kan wachten.

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier zijn enkele van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is natuurlijk heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s wil plannen.

Het kan een uitdaging zijn] om een grotere groep aan boord samen bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met wisselende generaties mensen die veelal verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook sportiviteit hebben. Maar onze Terrasboten zijn gemakkelijk en comfortabel voor groepen van alle leeftijden, en ze bieden voldoende plaats aan twaalf passagiers, evenals koelers en ze bieden bijvoorbeeld onder de banken voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van Terrasboot

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende manieren zijn om te varen als je in de buurt van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terrasboot. Als je onze Terrasboot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om naar te gaan waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de Terrasboot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten op een Terrasboot

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de meest voorname redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met onze Terras boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor 12 personen inclusief kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat onze organisatie eventueel contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen