Een comfortabele Terras Boot Huren in Bergeijk

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Loo, Boshoven, Eersel, Dommelen, Valkenswaard, Waalre, Bladel, Veldhoven, Gennep, Boshoven

Een comfortabele Terrasboot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Bergeijk

Een Terrasboot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Bergeijk. En dat zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de uitgebreide zittingen is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terrasboot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Mooie Terrasboot Huren in Bergeijk

Het huren van een Terrasboot is een ideale manier om je waterleven te verbeteren.

Een paar uur op een Terras boot op het water met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Terrasboot-huren.nl zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een comfortabele Terrasboot.

Wat precies is een Terrasboot?

Een Terrasboot is een speciaal type lounge boot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren weer aangeprezen door overduidelijke voordelen van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn dit type boten juist ideaal voor een dag op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot ons boot verhuur bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boats maken gebruik van twee (of drie) Terrasbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over hoe zwaar ze zijn.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar ruime meren om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe Terrasboot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze Terrasboot met tafels komt, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl iemand aan boord op hen .

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren?

Hier zijn slechts enkele van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Ruimte is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep vaart, maar ook als iemand een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om iedereen  op een boot bij een geplande activiteit te betrekken, dat geldt zeker bij verschillende generaties mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie en sportiviteit hebben. Maar onze Terras boten zijn geschikt en leuk voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan twaalf passagiers, evenals koelboxen en ze bieden voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag op het water mee moet nemen!

De grote flexibiliteit van Terrasboot

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende boot typen zijn om te gaan varen terwijl je in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terrasboot. Als je de Terrasboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , om comfortabel te varen naar waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terrasboot

Als je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een Terrasboot is misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten de juiste keuze zijn voor o.a. familiereünies en feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om te onthouden bij het varen met een Terras boat

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn voldoende reddingsvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf eventueel contact op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En ook op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen