Huur een comfortabele Terrasboot in Veldhoven

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Waalre, Gennep, Eindhoven, Putten, Valkenswaard, Boshoven, Dommelen, Hulst, Eersel, Best

De comfortabele Terrasboot is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van een Terrasboot Huren in Veldhoven

Een Terrasboot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Veldhoven. En dat voordeel in kosten zie je terug in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van soortgelijke lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten zie je terug in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de comfortabele lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten huurboten van soortgelijke lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is minder vermogen genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Veldhoven

Het online huren van onze Terrasboot is een perfecte manier om het waterleven te verbeteren.

Slechts een paar uur in een Terrasboot op het water met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Deze website zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een Terrasboot.

Wat is een Terrasboot?

Een Terrasboot is een soort loungeboot die gebouwd is op een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terrasboten de laatste jaren weer aangeprezen door grote voordelen van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze behoorlijk traag , nu zijn Terras boats juist perfect voor vaartochten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten tegenwoordig veel sneller en comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp zijn we in staat om een luxe Terrasvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten gebruiken twee Terras om moeiteloos op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar grote plassen om ontspannen te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terrasboot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met collega’s te gaan varen op een dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terrasboot moet huren

Hier zijn een paar van de meest ervaren redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan wel eens een uitdaging blijken, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van je Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor onder andere feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met een Terras boot

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor alle personen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat we eventueel contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden . En uiteraard ook op andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen