TerrasBoot Huren in Stein

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Beek, Lindenheuvel, Geleen, Hulsen, Munstergeleen, Born, Bunde, Sittard, Buchten, Meerssen

Een Lounge Boot is het meest geschikte boot type voor een dag plezier op het water

Lounge Boot Huren

Waarom Lounge Boot Huren in Stein

Een Lounge Boot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Lounge Boot in Stein. En dat zie je terug in de huurprijzen van een Lounge Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Lounge Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Lounge Boot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Lounge Boot. En dat zie je terug in de huurprijzen van een Lounge Boot!

Door de comfortabele banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Lounge Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten zitten

Door het hekwerk rondom de Lounge Boot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Lounge Boot is een kleine motor al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Lounge Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Terrasboot Huren in Stein

Het online huren van onze Terras boat is een uitstekende oplossing om je buitenleven te te beleven.

Een paar uur in een Terras boat op het water doorbrengen met familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terrasboot verhuur locatie in Vinkeveen is een uitstekende locatie voor ieders wensen. Terrasboot-huren.nl zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van onze mooie Terras boat.

Wat is een Terras boat?

Een Terrasboot is een soort lounge boot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Bootdealers hebben Terras boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij traag en krap, tegenwoordig zijn Terras boten juist ideaal voor watersport activiteiten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze Terrasboot is Terrasboot-huren.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terrasboten twee of drie Terras om moeiteloos op het water te drijven, zodat de gebruiker zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele huur Terras boat is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten ideaal geschikt om met het gezin te gaan varen op een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl iemand achterin op hen .

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier geven we een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is heel handig als je met een grote groep reist, of als de organisator een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden probeert te plannen.

Het kan wel eens een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je Terras boat huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een Terras boat

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten een populaire optie zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met onze Terras boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden op het water. En uiteraard ook op alle andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Lounge Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen