Huur comfortabele Terras Boot in Geleen

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Munstergeleen, Lindenheuvel, Beek, Sittard, Stein, Born, Hulsen, Buchten, Holtum, Brunssum

De comfortabele Terras Boot is het ideale boot type voor een dagje waterrecreatie

Terras Boot Huren

Voordelen van Terras Boot Huren in Geleen

Een Terras Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boot in Geleen. En dat voordeel zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van dezelfde afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terras Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boot. En dat voordeel zie je terug als huurder in de verhuur kosten van een Terras Boot!

Door de grote comfortabele banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terras Boot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van dezelfde afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boot is een kleinere motor voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Terrasboot Huren in Geleen

Het online huren van onze Terras boat is een geweldige ervaring om je waterleven te ervaren.

Een paar uur in een Terras boat op het water met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boat verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is ideaal voor ieders wensen. Boot-Huur.nl zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare Terras boat.

Wat onderscheidt een Terras boat?

Een Terrasboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren weer aanbevolen door overduidelijke voordelen van Terras. In het verleden waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn dit type boten zeer geschikt voor vaartochten in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel sneller er multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp is Terrasboot-huren.nl in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boten twee Terras om moeiteloos over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om te genieten van het vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele te huren Terras boat is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boat met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen en volwassenen makkelijk kunnen zwemmen terwijl een volwassene aan boord op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier zijn slechts een paar van de meest opgegeven beweegredenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is vooral handig als je met een grote groep vaart, maar ook wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan soms een uitdaging blijken, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je Terras boat huurovereenkomst houdt.

Bootfeesten op een Terras boat

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de beste huurboot zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om aan te denken bij het varen met een Terras boat

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact op zou willen nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons over je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En op andere boten
  • Drink niet tijdens het varen. Alleen de kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen