Huur Terras boot in Meerssen

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Weert, Bunde, Amby, Hulsen, Scharn, Heer, Valkenburg, Maastricht, Beek, Stein

De Terrasboot is dé meest geschikte boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Meerssen

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Meerssen. En dat voordeel merk je in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel merk je in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de groot formaat comfortabele zittingen is er voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terrasboot meer ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van dezelfde lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder vermogen genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Mooie Terrasboot Huren in Meerssen

Het huren van onze Terrasboot is een geweldige oplossing om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur op een Terras boot op het water doorbrengen met vrienden en familie om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende locatie voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een Terrasboot.

Wat precies is een Terrasboot?

Een Terrasboot is een soort party boot die afhankelijk is van een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben Terrasboten onlangs weer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag , nu zijn ze juist zeer geschikt voor vaartochten op de plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel comfortabeler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een comfortabele en luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terrasboten maken gebruik van twee Terras om eenvoudig over het water te glijden, zodat de gebruiker van zo’n boot zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar grote meren om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe Terrasboot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect om met het gezin te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terrasboot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen eenvoudig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terrasboot huren

Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terrasboot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor groepen tot 12 personen. Ruimte is natuurlijk heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of als je een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan wel eens lastig zijn] om iedereen  op een boot samen bij de geplande activiteiten te betrekken, vooral bij wisselende generaties mensen die veelal verschillende interesses en energie niveaus en sportiviteit hebben. Maar onze Terras boten zijn geschikt en comfortabel voor mensen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan 12 passagiers, evenals coolboxen en ze bieden zelfs voldoende ruimte voor opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee moet nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk heel veel verschillende boot types zijn om het water op te gaan als je hier in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle type boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terrasboot. Als je onze Terrasboot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, of om comfortabel te varen naar waar je in het water kunt plonsen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg hebt genoten (van de tijd op het water, kan je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de regels van je Terrasboot huurovereenkomst houdt.

Boot feesten op een Terrasboot

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terrasboot. Neem koelboxen en ijskisten mee samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat de kapitein alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is belangrijkste redenen waarom Terrasboten de juiste optie zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om te onthouden bij het varen met een Terras

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien ons bedrijf eventueel contact op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel iemand over je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En uiteraard ook op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen