Een comfortabele Terrasboot Huren in Lindenheuvel

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Geleen, Munstergeleen, Stein, Sittard, Born, Beek, Buchten, Holtum, Hulsen, Susteren

De comfortabele Terras Boot is dé meest comfortabele boot voor een dagje waterrecreatie

Terras Boot Huren

Waarom een Terras Boot Huren in Lindenheuvel

Een Terras Boot is ideaal voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boot in Lindenheuvel. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de verhuur kosten van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terras Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boot. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de verhuur kosten van een Terras Boot!

Door de comfortabele zittingen is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terras Boot alle ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere soorten boten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boot is een lichte motor voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Mooie Terrasboot Huren in Lindenheuvel

Het online huren van onze Terras boat is een ideale manier om je waterleven te ervaren.

Slechts een paar uur in een Terras boot op het water met collega’s en vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terrasboot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie Terras boat.

Wat precies is een Terras boat?

Een Terrasboot is een speciaal type party boot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terras boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , nu zijn Terras boten juist ideaal voor excursies op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten anno 2021 veel comfortabeler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot is Terrasboot-huren.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terrasboten maken gebruik van twee (of drie) Terrasbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een gepassioneerde visser bent die op zoek is naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele Terras boat is er om aan je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met collega’s te gaan varen op een dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een leuke lunch of picknick op de boot. Of om een klein feestje met het hele gezin te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met verschillende deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen wacht.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boat huren

Hier geven we enkele van de meest opgegeven redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is natuurlijk vooral handig als je met een grote groep reist, maar ook wanneer de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te plannen.

Het kan een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de regels van de Terras boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een Terras boat

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een Terras boat is grootste redenen waarom Terrasboten een populaire keuze zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om te onthouden bij het varen met een Terras

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn voldoende aanwezig voor op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien onze organisatie contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons je vaarplannen.
  • Besef dat je goed moet letten op de borden op het water. En natuurlijk ook op andere boten
  • Drink nooit tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen