Huur Terras Boot in Steenbergen

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Halsteren, Tholen, Zevenhuizen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Centrum, Oudenbosch, Klundert, Woensdrecht, Hoogerheide

De Terras Boot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Terras Boot Huren

Voordelen van Terras Boot Huren in Steenbergen

Een Terras Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boot in Steenbergen. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is voor botenliefhebbers een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terras Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boot. En dat voordeel in kosten ervaar je als huurder in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

Door de comfortabele lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terras Boot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere huurboten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terras Boot is een lichtere motor genoeg om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Terrasboot Huren in Steenbergen

Het online huren van een Terras boot is een perfecte ervaring om je buitenleven te te beleven.

Slechts een paar uur op een op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of eenvoudigweg te ontspannen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is perfect voor meerdere activiteiten. Deze website zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een betaalbare Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort party boot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terras boten de laatste jaren meer in de schijnwerpers gebracht dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. Vroeger waren ze vrij langzaam en klein, nu zijn Terrasboten perfect voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten anno 2021 veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp van onze boot onze organisatie in staat om een luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boats gebruiken twee (of drie) Terras om eenvoudig over het water te glijden, zodat de huurder zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot!

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar het meer om ontspannen te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal geschikt om met groepen vrienden te gaan genieten van een heerlijke dag de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene aan boord van de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier zijn enkele van de meest herkenbare redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor groepen collega’s . Dit is heel handig als je met een grote groep vaart, of wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan een uitdaging plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Bootfeesten

Als je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de juiste optie zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke punten om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Ken alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard genoeg aanwezig voor alle personen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat we eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand in onze organisatie over je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de verkeersborden . En op andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen