Huur comfortabele Terras boot in Zevenhuizen

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Zevenbergen, Terheijden, Made, Strijen, Klundert, Dordrecht, Prinsenbeek, Beek, Maasdam, Geertruidenberg

De comfortabele Terrasboot is het uitstekende boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Zevenhuizen

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Zevenhuizen. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de groot formaat comfortabele lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Voordelig Een Mooie Terrasboot Huren in Zevenhuizen

Het huren van een Terras boot is een ideale oplossing om het buitenleven te verbeteren.

Een paar uur in een Terras boat op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal type loungeboot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben Terras boten de laatste jaren weer aangeprezen door overduidelijke voordelen van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam , tegenwoordig zijn Terrasboten juist perfect voor watersport op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boten maken gebruik van twee (of drie) Terrasbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime meren om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terras boot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten ideaal geschikt om met collega’s te gaan genieten van een heerlijke dag (of avond) op het water.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen wacht.

Wakeboarden of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier zijn enkele van de meest opgegeven punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is heel welkom als je met een grote groep reist, of als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil organiseren.

Het kan wel eens lastig zijn] om een grotere groep aan boord samen bij een georganiseerde activiteit te betrekken, dat geldt zeker bij meerdere generaties mensen die veelal verschillende interesses en energie niveaus maar ook sportiviteit hebben. Maar onze Terrasboten zijn passend en comfortabel voor mensen van alle leeftijden, en ze bieden gemakkelijk ruimte aan een dozijn mensen, evenals koelboxen en opslag van spullen die je tijdens je dag op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er veel boot typen zijn om het water op te gaan terwijl je in de buurt van de Vinkeveense Plassen bent, hebben niet alle typen boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boot. Als je onze Terras boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten op de Vinkeveense Plassen, om comfortabel naar te varen waar je kunt gaan zwemmen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of bijvoorbeeld om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een feestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun geschiktheid voor feesten is meest voorname redenen waarom Terrasboten een populaire keuze zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar indien Boot-huur.nl eventueel contact op moet nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En uiteraard op andere schepen
  • Nooit drinken tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen