Huur comfortabele Terras Boot in Zevenhuizen

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Zevenbergen, Terheijden, Made, Strijen, Klundert, Dordrecht, Prinsenbeek, Beek, Maasdam, Geertruidenberg

De comfortabele Terrasboot is het uitstekende boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Zevenhuizen

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • personeelsleden

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Zevenhuizen. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de groot formaat comfortabele banken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig voor jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Terrasboot Huren in Zevenhuizen

Het huren van onze Terras boot is een ideale manier om het buitenleven te te beleven.

Slechts een paar uur op een Terras boat op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te relaxen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende plek voor ieders wensen. Ons boot verhuur bedrijf zorgt dat je van te voren weet zult ervaren bij het huren van een Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal type loungeboot die afhankelijk is van een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben Terras boten de laatste jaren weer aangeprezen door overduidelijke voordelen van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en krap, tegenwoordig zijn dit soort boten perfect voor watersport op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel multi-functioneler zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten maken gebruik van twee (of drie) Terrasbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime plassen om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terras boot is er om aan al je eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten ideaal geschikt om met collega’s te gaan genieten van een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat de kleintjes (en volwassenen) makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene op de boot op hen kan wachten.

Wakeboarden en/of Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier enkele van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is heel welkom als je met een grote groep reist, of als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de gestelde voorwaarden van de Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is belangrijkste redenen waarom Terrasboten de beste keuze zijn voor bijvoorbeeld feesten met vrienden en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn standaard voldoende reddingsvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact op moet nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En uiteraard op andere schepen
  • Drink niet tijdens het varen. De kapitein natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen