comfortabele Terrasboot Huren in Noord

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Sint Anthonis, Cuijk, Heeswijk, Volkel, Boxmeer, Boekel, Sambeek, Mook, Gennep, Grave

De comfortabele Terras Boot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Terras Boot Huren

Voordelen van Terras Boot Huren in Noord

Een Terras Boot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • familie
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boot in Noord. En dat merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen boten van soortgelijke afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terras Boot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boot. En dat merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Terras Boot!

Door de uitgebreide zittingen is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terras Boot heel veel ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen boten van soortgelijke afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer vrienden of familieleden zitten

Door het hoge hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig voor kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten liggen op 2 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boot is een kleine motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Een Mooie Terrasboot Huren in Noord

Het online huren van onze Terras boot is een ideale manier om het waterleven te te beleven.

Slechts een dag in een Terrasboot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en te relaxen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende plek voor ieders wensen. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een type loungeboot die afhankelijk is van de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terras boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. Vroeger waren ze behoorlijk traag en krap, tegenwoordig zijn Terras boats ideaal voor vaartochten op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten anno 2021 veel sneller zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een luxe Terrasvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en nagenoeg onzinkbaar zijn. Terras boten maken gebruik van twee of drie Terrasbuizen om moeiteloos op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar het meer om te vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terras boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feestje met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- iemand aan boord op hen .

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier geven we een paar van de belangrijkste beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

Ruimte

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Deze ruimte is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep vaart, of wanneer de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan lastig zijn] om iedereen  op een boot tegelijkertijd bij een geplande activiteit te betrekken, zeker als je te maken hebt met wisselende generaties, mensen die dan verschillende voorkeuren en niveaus van energie maar ook sportiviteit hebben. Maar onze Terras boten zijn ideaal en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden ruim voldoende plek aan 12 mensen, evenals koelers en opslag van spullen van huurders die je tijdens je dag (of avond op het water mee wilt nemen!

Flexibiliteit

Hoewel er natuurlijk veel boot types zijn om het water op te gaan terwijl je hier in de omgeving van de Vinkeveense Plassen bent, hebben zeker niet alle soorten boten dezelfde mate van flexibiliteit als een Terras boot. Als je een Terras boot zelf huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen (en omgeving), en om te varen naar waar je in het water kunt springen en kunt genieten van tijd om te zwemmen, of zelfs om te gaan vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de overeengekomen regels van de Terras boot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, samen met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten is een van de grootste redenen waarom Terrasboten de beste optie zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke dingen om bij stil te staan bij het varen met onze Terras boot

  • Ken de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat we eventueel contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden . En op alle andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen