Terrasboot Huren in Mook

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Molenhoek, Cuijk, Heeswijk, Malden, Groesbeek, Meerwijk, Berg en Dal, Gennep, Molenhoek, Nijmegen

Een Terrasboot is het ideale boot type voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Mook

Een Terrasboot is ideaal voor een bootvaart met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • familieleden
  • collega’s

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Mook. En dat voordeel merk je in de verhuur kosten van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere soorten boten van vergelijkbare afmetingen.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel merk je in de verhuur kosten van een Terrasboot!

Door de grote comfortabele zittingen is er altijd voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot meer ruimte. Zeker in vergelijking met andere soorten boten van vergelijkbare afmetingen.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de grotere types soms van staal. Deze drijvers maken dat heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Terrasboot Huren in Mook

Het huren van een Terras boot is een uitstekende oplossing om je waterleven te te beleven.

Slechts een dag in een op het water doorbrengen met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen of te chillen mooie huizen in de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boat verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor meerdere activiteiten. Onze organisatie zorgt dat je op voorhand weet zult ervaren bij het huren van een mooie Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Boot verkopers hebben ze de laatste jaren weer aanbevolen dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van het Terras boot ontwerp. In het verleden waren ze vrij traag en klein, nu zijn ze juist ideaal voor vaartochten op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten veel comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons boot verhuur bedrijf in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of opwaartse druk) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze ideaal waterbestendig en eigenlijk niet kunnen zinken. Terras boats maken gebruik van twee (of drie) Terras om moeiteloos over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich druk te maken over het extra gewicht.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras boot!

Of je nu een sport visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te vissen of als je met een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele Terras boot is hier om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect om met groepen vrienden te gaan varen op een dag of avond de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook geweldig om te genieten van een uitgebreide lunch of picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen eenvoudig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier zijn slechts een paar van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is natuurlijk heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als je een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) wil plannen.

Het kan een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de gestelde regels van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terras boot

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is misschien wel de grootste redenen waarom Terrasboten de beste huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Belangrijke zaken om aan te denken bij het varen met een Terras boot

  • Denk aan de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor 12 personen (incl kinderen aan boord
  • Zorg dat je bereikbaar blijft indien Boot-huur.nl eventueel contact met u op moet nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel onze medewerkers je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de borden op het water. En uiteraard op alle andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen