Huur een Terras Boot in Volkel

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Uden, Boekel, Loo, Veghel, Loo, Gemert, Noord, Zevenbergen, Dinther, Heeswijk

Een Terras Boot is het meest comfortabele boot type voor een dagje waterrecreatie

Terras Boot Huren

Voordelen van een Terras Boot Huren in Volkel

Een Terras Boot is ideaal voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terras Boot in Volkel. En dat voordeel zie je terug in de verhuur prijzen van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van vergelijkbare lengte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terras Boot heel veel voorkomend. Je krijgt ’value for money’ met een Terras Boot. En dat voordeel zie je terug in de verhuur prijzen van een Terras Boot!

Door de grote uitgebreide zittingen is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele gezelschap.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terras Boot heel veel ruimte. Zeker als u het vergelijkt andere huurboten van vergelijkbare lengte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer gasten comfortabel zitten

Door het hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. De drijvers maken dat veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boot is minder vermogen genoeg om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Terrasboot Huren in Volkel

Het huren van onze Terras boot is een geweldige manier om je waterleven te ervaren.

Slechts een paar uur in een Terras boat op het water met vrienden om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze Terras boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende locatie voor meerdere activiteiten. Ons bedrijf zorgt dat je op voorhand weet wat je kunt verwachten bij het huren van een mooie Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een type plezierboot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras worden gebruikt om de boot te laten te drijven.

Boot verkopers hebben Terrasboten de laatste jaren meer in de schijnwerpers geplaatst dankzij de vooruitgang in het ontwerp en de toepassing van Terras. In het verleden waren ze vrij langzaam , tegenwoordig zijn Terrasboten juist zeer geschikt voor excursies op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp Boot-Huur.nl in staat om een zeer luxe Terrasbootvaarervaring te aan te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle, aluminium buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boats gebruiken twee Terras om eenvoudig op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over hoe zwaar ze zijn.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar grote plassen om ontspannen te genieten van het vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe huur Terras boot is er om aan alle eisen voor een boot te voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een dag op het water.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te organiseren. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kinderen (en volwassenen) veilig kunnen zwemmen terwijl iemand aan boord van de boot op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier zijn een paar van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou kunnen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor het hele gezin. Dit is heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook als de kapitein een grote groepsactiviteit voor familie en / of vrienden probeert te plannen.

Het kan wel eens lastig plezier hebt gehad voor de dag, kan je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van je Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Wanneer je een bootfeest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg ervoor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is meest voorname redenen waarom Terrasboten de beste optie zijn voor onder andere familiereünies en vrijgezellenfeesten en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om bij stil te staan bij het varen met een Terras boot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn genoeg zwemvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar indien onze organisatie eventueel contact met u op wil nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel ons je vaarplannen.
  • Weet dat je moet letten op de borden op het water. En natuurlijk op alle andere scheepvaart
  • Niet drinken tijdens het varen. De kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen