Een Terrasboot Huren in Gennep

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Boxmeer, Sambeek, Cuijk, Mook, Groesbeek, Heeswijk, Sint Anthonis, Molenhoek, Noord, Malden

De Terras Boot is het ideale boot type voor een dag plezier op het water

Terras Boot Huren

Voordelen van een Terras Boot Huren in Gennep

Een Terras Boot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • collega’s

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terras Boot in Gennep. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terras Boot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terras Boot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terras Boot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terras Boot. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terras Boot!

Door de grote comfortabele lounge-banken is er altijd ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor krijg u met een Terras Boot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terras Boot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

Pontonboten liggen op twee of drie slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terras Boot is minder motorvermogen al voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terras Boot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Uw Mooie Terrasboot Huren in Gennep

Het online huren van onze Terras boot is een perfecte ervaring om je buitenleven te ervaren.

Een paar uur op een op het water doorbrengen met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen of te relaxen mooie huizen , zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende locatie voor ieders wensen. Ons bedrijf zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort loungeboot die gebouwd is op de constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben Terrasboten de laatste jaren meer aangeprezen door grote voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag , tegenwoordig zijn dit type boten ideaal voor een dag op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten veel multi-functioneler zijn dan eerder.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht waardoor ze perfect waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boten twee (of drie) Terrasbuizen om effortless op het water te drijven, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras!

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar ruime plassen om te vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe te huren Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terrasboten perfect om met het gezin te gaan genieten van een dag op het water.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een uitgebreide picknick op de boot. Of om een klein feest met het hele gezin te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek (en zwemtrap), zodat kleintjes en volwassenen veilig kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand op de boot op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier slechts een paar van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

Ruimte

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Ruimte is heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer de kapitein een grotere groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil plannen.

Het kan lastig zijn] om de hele groep samen bij de georganiseerde activiteiten te betrekken, dat geldt vooral als je te maken hebt met verschillende generaties mensen die dan verschillende interesses en niveaus van energie maar ook sportiviteit hebben. Maar Terrasboten zijn ideaal en comfortabel voor groepen van meerdere leeftijden, en ze bieden gemakkelijk plek aan een dozijn mensen, evenals koelboxen en opslag van spullen van huurders die je tijdens je waterreis mee wilt nemen!

De grote flexibiliteit van Terras boot

Hoewel er heel veel type boten zijn om het water op te gaan als je in de omgeving van Vinkeveen bent, hebben zeker niet alle typen boten dezelfde hoeveelheid van flexibiliteit als een Terras boot. Als je onze Terras boot huurt, kun je deze gebruiken voor eenvoudige boottochten rond Vinkeveen , of om te varen naar locaties waar je in het water kunt springen en kunt genieten van wat tijd om te zwemmen, of zelfs om te vissen.

En als je eenmaal genoeg , kun je op elk gewenst moment terugkomen, zolang je je aan de voorwaarden van de Terras boot huurovereenkomst houdt.

Feesten op een Terras boot

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De geschiktheid voor feesten op een Terras boot is een van de grootste redenen waarom Terrasboten de juiste optie zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met onze Terras boot

  • Denk aan alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een zwemvest, er zijn standaard voldoende aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf eventueel contact op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel iemand je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op alle andere scheepvaart
  • Drink nooit tijdens het varen. Alleen de bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terras Boot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen