Huur een Terras Boot in Doornsteeg

Ga varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Nijkerk, Zevenhuizen, Hoevelaken, Amersfoort, Zandvoort, Leusden, Baarn, Voorthuizen, Putten, Soest

De Terrasboot is dé meest comfortabele boot voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Doornsteeg

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Doornsteeg. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In USA is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de comfortabele zittingen is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u Terrasboot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere huurboten van vergelijkbare grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer mensen zitten

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of 3) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers geven heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Mooie Terrasboot Huren in Doornsteeg

Het huren van een Terras boot is een geweldige manier om het buitenleven te ervaren.

Slechts een paar uur op een op het water met collega’s om te vissen, waterskiën, zwemmen en eenvoudigweg te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze boot verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor ieders wensen. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van zult ervaren bij het huren van een betaalbare Terras boot.

Wat is een Terras boot?

Een Terrasboot is een type lounge boot die gebouwd is op een constructie die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Zowel bootdealers als boot verhuur bedrijven hebben ze onlangs weer aangeprezen door grote voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze vrij traag , nu zijn Terras boten perfect voor een dag op meren zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel sneller zijn dan vroeger.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat wordt gebruikt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd zodat ze ideaal waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten gebruiken twee of drie Terras om effortless over het water te glijden, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en gadgets zonder zich druk te hoeven maken over het extra gewicht.

Ben je op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras

Of je nu een gepassioneerde visser bent op zoek naar het meer om ontspannen te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en comfortabel zijn, zijn deze Terras boten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een dag (of avond) de Vinkeveense Plassen.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook ideaal om te genieten van een leuke lunch op de boot. Of om een klein feestje met vrienden of familie te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kinderen makkelijk kunnen zwemmen terwijl -uiteraard- iemand achterin op hen kan wachten.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en amateur-wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren?

Hier geven we slechts een paar van de meest opgegeven beweegredenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn groot genoeg voor groepen familie tot 12 personen. Dit is natuurlijk vooral welkom als je met een grote groep reist, maar ook wanneer iemand een grotere groepsactiviteit voor familie (en / of vrienden) probeert te organiseren.

Het kan wel eens een uitdaging blijken, kan je op elk gewenst moment terugvaren, zolang je je aan de voorwaarden van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Wanneer je een bootfeestje wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je meest favoriete hapjes en drankjes – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt alleen alcoholvrij drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de beste optie zijn voor o.a. feesten met vrienden en andere bootfeesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene dingen om te onthouden bij het varen met een Terras boat

  • Weet de veiligheidsregels en voorschriften
  • Gebruik een reddingsvest, er zijn voldoende aanwezig voor alle personen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf eventueel contact op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons je verwachte route.
  • Besef dat je moet letten op de borden . En ook op alle andere schepen
  • Niet drinken tijdens het varen. Alleen de kapitein uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen