comfortabele TerrasBoot Huren in Landgraaf

Varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Kerkrade, Heerlen, Brunssum, Voerendaal, Munstergeleen, Sittard, Berghem, Geleen, Vaals, Valkenburg

De comfortabele Terrasboot is het perfecte boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van Terrasboot Huren in Landgraaf

Een Terrasboot is uiterst geschikt voor een dagje op het water met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • ouders met kinderen
  • personeelsfeesten

BETAALBARE HUUR BOTEN

Je krijgt ’value for money’ met een gehuurde Terrasboot in Landgraaf. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere typen boten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is voor botenliefhebbers een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In Amerika is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ’value for money’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de kosten bij het huren van een Terrasboot!

Door de groot formaat uitgebreide banken is er ruim voldoende zitgelegenheid voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor heeft u met een Terrasboot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere typen boten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met jonge kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. De drijvers bieden heel veel stabiliteit aan de boot.

Door het lage gewicht van een Terrasboot is een kleinere motor genoeg om snelheid te maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook heel eenvoudig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Eenvoudig Uw Comfortabele Terrasboot Huren in Landgraaf

Het huren van onze Terras boot is een perfecte oplossing om het waterleven te verbeteren.

Een paar uur in een Terras boot op het water met collega’s om bijvoorbeeld te vissen, waterskiën, zwemmen en/of eenvoudigweg te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de uitstekende plek voor meerdere activiteiten. Onze organisatie helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van onze comfortabele Terras boot.

Wat onderscheidt een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal soort party boot die gebouwd is op de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Bootdealers hebben Terras boten de laatste jaren weer in de schijnwerpers door grote voordelen van Terras. In het verleden waren ze behoorlijk traag en klein, tegenwoordig zijn ze perfect voor een dag op het water zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten anno 2021 veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp is Terrasboot-huren.nl in staat om een comfortabele en zeer luxe Terrasvaarervaring te aan te bieden met een high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen (of ‘opwaartse druk’) aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht gefrabiceerd waardoor ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terrasboten maken gebruik van twee Terras om moeiteloos op het water te drijven, zodat de eigenaar (of huurder) zijn boot kan uitdekken metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te hoeven maken over het extra gewicht.

Op zoek naar opwinding?, huur dan een Terras boot !

Of je nu een sport visser bent die op zoek is naar ruime meren om te genieten van het vissen of een groot gezin bent dat gewoon van de zon wil genieten… onze comfortabele Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten ideaal geschikt om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag of avond op het water.

Omdat onze Terras boot met tafels komt, is ze ook perfect om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden of familie te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met drie deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat de kinderen en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl iemand achterin op hen wacht.

Wakeboarden en Waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boot moet huren

Hier geven we een paar van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou moeten huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn groot genoeg voor groepen collega’s . Ruimte is heel handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of als iemand een grotere groepsactiviteit voor familie en / of vrienden wil plannen.

Het kan lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugvaren, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen voorwaarden van de Terras boot huurovereenkomst hebt gehouden.

Feesten

Als je een feest wilt geven, is er geen betere boot dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de belangrijkste redenen waarom Terrasboten de juiste huurboot zijn voor onder andere familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om te onthouden bij het varen met onze Terras

  • Ben je bewust van de veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een reddingsvest, er zijn genoeg reddingsvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Zorg dat je bereikbaar blijft voor het geval dat Boot-huur.nl eventueel contact met u op wil nemen (GSMs werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op andere schepen
  • Drink nooit tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur direct uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen