Terras Boot Huren in Heerlen

Ga varen op De Vinkeveense Plassen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Voerendaal, Landgraaf, Brunssum, Kerkrade, Valkenburg, Berghem, Munstergeleen, Vaals, Geleen, Beek

De Terrasboot is het meest comfortabele boot type voor een dagje waterrecreatie

Terrasboot Huren

Voordelen van een Terrasboot Huren in Heerlen

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • je beste vrienden
  • familieleden
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Heerlen. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker vergeleken met andere soorten boten van soortgelijke grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de VS is het type Terrasboot heel veel gezien. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten merk je als huurder in de verhuur prijzen van een Terrasboot!

Door de comfortabele loungebanken is er ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot alle ruimte. Zeker vergeleken met andere soorten boten van soortgelijke grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer collega’s comfortabel aan boord verblijven

Door het hoge hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten liggen op twee (of drie) slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de zwaardere types soms van staal. Deze drijvers geven veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen al voldoende om snel te kunnen varen.

Door de deuren in het hekwerk is het ook eenvoudig en veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Comfortabele Terrasboot Huren in Heerlen

Het online huren van een Terras boat is een perfecte oplossing om je buitenleven te ervaren.

Slechts een dag op een Terras boot op het water doorbrengen met familie om te vissen, waterskiën, zwemmen of te ontspannen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Deze Terras boot verhuur locatie in Vinkeveen is ideaal voor ieders wensen. Onze organisatie zorgt dat je van te voren weet wat je kunt verwachten bij het huren van onze Terras boat.

Wat is een Terras boat?

Een Terrasboot is een type plezierboot die gebouwd is op de constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijf vermogen.

Boot verkopers hebben Terras boten onlangs meer aangeprezen door grote voordelen van Terras. Vroeger waren ze vrij langzaam en klein, nu zijn Terras boten ideaal voor watersport in de buitenlucht zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs feesten.

Het zal duidelijk zijn dat Terrasboten tegenwoordig veel sneller en comfortabeler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp onze organisatie in staat om een comfortabele en luxe Terrasbootvaarervaring te leveren met een high-end interieur,voorzien van alle gemakken. Onze moderne Terrasboten zijn in staat om scherpe bochten te maken.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijvend apparaat dat gebruikt wordt om opwaartse druk aan een constructie toe te voegen. Deze holle en aluminium buizen zijn luchtdicht zodat ze perfect waterbestendig en nagenoeg niet kunnen zinken. Terras boten twee Terrasbuizen om eenvoudig op het water te drijven, zodat de huurder zijn boot kan uitrusten metde nieuwste speeltjes en gadgets zonder zich druk te maken over hoe zwaar ze zijn.

Als je op zoek bent naar opwinding, huur dan een Terras

Of je nu een ervaren visser bent op zoek naar het meer om te genieten van het vissen of een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze luxe te huren Terras boat zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor uitstekend comfort zijn gebouwd, zijn deze Terrasboten perfect geschikt om met groepen vrienden te gaan varen op een heerlijke dag op het water.

Omdat onze Terras boat tafels heeft, is ze ook geweldig om te genieten van een lekkere picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te houden. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes (en volwassenen) veilig kunnen gaan zwemmen terwijl -uiteraard- een volwassene achterin op hen wacht.

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een ideale manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom je een Terras boat moet huren

Hier geven we een paar van de belangrijkste punten waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boat

Terrasboten zijn groot genoeg voor grotere gezelschappen. Ruimte is vooral handig als je met een grote groep een boot wilt huren, of wanneer iemand een grote groepsactiviteit voor familie en/of vrienden wil organiseren.

Het kan soms lastig plezier hebt gehad voor de dag, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de gestelde regels van de Terras boat huurovereenkomst hebt gehouden.

Boot feesten op een Terras boat

Wanneer je een feest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boat. Neem koelboxen en ijskisten mee, met je favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat de kapitein geen alcohol drinkt.

Hun feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten een populaire huurboot zijn voor o.a. familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene punten om aan te denken bij het varen met onze Terras boot

  • Leer alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg zwemvesten aanwezig voor 12 personen (incl kinderen op de boot
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons boot verhuur bedrijf contact met u op zou willen nemen (mobiele telefoons werken hier uitstekend voor)
  • Vertel Boot-huur.nl je vaarplannen.
  • Wees je bewust dat je goed moet letten op de verkeersborden . En uiteraard op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder uiteraard. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen