Een comfortabele Terras Boot Huren in Berghem

Varen rondom Vinkeveen. Goed bereikbaar vanuit o.a. Schilberg, Vaals, Valkenburg, Voerendaal, Heerlen, Heer, Oost, Scharn, Meerssen, Amby

Een comfortabele Terrasboot is dé meest geschikte boot voor een dag plezier op het water

Terrasboot Huren

Waarom een Terrasboot Huren in Berghem

Een Terrasboot is uitermate geschikt voor een dagje uit met vrienden, familie, collega’s of een romantisch uitstapje.
met:
  • groepen vrienden
  • gezinnen
  • personeelsleden

VOORDELIGE HUUR BOTEN

Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een gehuurde Terrasboot in Berghem. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

ALLE RUIMTE

Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van dezelfde grootte.

ook voor groepen

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Manitou-Aurora-pontoon-2017
pontonboot-huren

Terrasboot Huren? Doen!

Een Terrasboot is een beetje een ongewone boot. Ze zijn rechthoekig, hoog en overzichtelijk. In de Verenigde Staten is het type Terrasboot heel populair. Je krijgt ‘heel veel boot voor je geld’ met een Terrasboot. En dat voordeel in kosten zie je terug als huurder in de huurprijzen van een Terrasboot!

Door de comfortabele loungebanken is er altijd ruim voldoende zitruimte voor uw hele groep.

Boven op de drijvers is een frame met motorsteun gemaakt en een vlakke vloer. Hierdoor biedt een Terrasboot alle ruimte. Zeker in vergelijking met andere typen huurboten van dezelfde grootte.

Door de vele zitplekken kunt u met meer familieleden aan boord zijn

Door het hekwerk rondom de Terrasboot is de boot veilig als u gaat varen met kinderen. Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

Pontonboten zijn gebouwd op 2 of 3 slanke drijvers. Meestal zijn deze van aluminium of van kunststof en bij de water-verplaatsende types soms van staal. Deze drijvers bieden veel stabiliteit aan de boot.

Door het beperkte gewicht van een Terrasboot is minder motorvermogen voldoende om snelheid te kunnen maken.

Door de deuren in het hekwerk is het ook veilig om aan en van boord van een Terrasboot te gaan.

OVER ONS

Boot-Huur.nl

Op Boot-Huur.nl huurt u Eenvoudig, Voordelig en Direct Online uw perfecte Huur Boot!
Geniet van een dag op het water met vrienden en familie

contact opnemen

Contact

Voor vragen of beschikbaarheid kunt u ons mailen of bellen

info@boot-huur.nl

(+31) 850 196 525

Een Terrasboot Huren in Berghem

Het huren van onze Terras boot is een geweldige manier om je buitenleven te verbeteren.

Slechts een paar uur op een op het water doorbrengen met collega’s en vrienden om te vissen, waterskiën, zwemmen en/of te chillen en te genieten van de omgeving, zal helpen om een leven lang herinneringen op te halen.

Onze verhuur locatie op de Vinkeveense Plassen is de perfecte locatie voor meerdere activiteiten. Boot-Huur.nl helpt je een idee te krijgen van wat je kunt verwachten bij het huren van een betaalbare Terras boot.

Wat precies is een Terras boot?

Een Terrasboot is een speciaal type party boot die afhankelijk is van een constructies die ‘Terras’ worden genoemd. De Terras zorgen voor het drijfvermogen.

Bootdealers hebben ze de laatste jaren weer aangeprezen door meerdere voordelen van het Terras boot ontwerp. Vroeger waren ze behoorlijk langzaam en klein, tegenwoordig zijn Terras boats juist perfect voor vaartochten op de (Vinkeveense plassen zoals zwemmen, zonnebaden, sightseeing en zelfs bootfeesten.

Zoals gezegd zijn Terrasboten in 2021 veel comfortabeler en multi-functioneler zijn dan de vroegere modellen.

Door de eenvoud van het ontwerp ons bedrijf in staat om een comfortabele en luxe Terrasvaarervaring te bieden met ons high-end interieur. Onze moderne Terrasboten zijn zelfs in staat tot sportieve prestaties.

Maar wat zijn Terras?

Een Terras is een soort drijver dat gebruikt wordt om drijfvermogen aan een constructie op het water toe te voegen. Deze holle buizen zijn luchtdicht zodat ze waterbestendig en eigenlijk onzinkbaar zijn. Terras boats twee (of drie) Terrasbuizen om eenvoudig over het water te glijden, zodat de booteigenaar zijn boot kan uitrusten metallerlei luxe en accessoires zonder zich zorgen te maken over het extra gewicht.

Wil je opwinding?, huur dan een Terras boot !

Of je nu een ervaren visser bent die op zoek is naar ruime meren om te vissen of als je met een groot gezin dat gewoon van de zon wil genieten… onze gloednieuwe Terras boot zal aan al je eisen voldoen. Omdat Terras veel ruimte hebben en voor extreem comfort zijn gebouwd, zijn deze Terras boten perfect om met de hele familie te gaan genieten van een heerlijke dag op het water.

Omdat onze Terras boot tafels heeft, is ze ook perfect om te genieten van een leuke picknick op de boot. Of om een klein feest met vrienden te hebben. Onze huur Terrasboten zijn ook geweldig voor gezinnen met kleine kinderen, omdat ze zijn uitgerust met 3 deuren en een achterdek en zwemtrap, zodat kleintjes en volwassenen makkelijk kunnen gaan zwemmen terwijl een volwassene achterin op hen .

Van wakeboarden tot waterskiën

Terrasbootverhuur is ook een fantastische manier om van allerlei watersporten te genieten. Voor enthousiaste waterskiërs en ervaren wakeboarders is er geen betere manier om je watersportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen dan met een Terrasbootverhuur bij je in de buurt. Na een beetje sport en recreatie, kun je de Terrasboot gebruiken om achterover te leunen en te ontspannen of die warme zomervakantie te vieren.

Waarom een Terras boot huren

Hier slechts enkele van de belangrijkste redenen waarom je een Terrasboot zou moeten willen huren:

De ruimte op een Terras boot

Terrasboten zijn ruim opgzet voor grotere gezelschappen. Dit is natuurlijk heel welkom als je met een grote groep een boot wilt huren, maar ook wanneer de organisator een grotere groepsactiviteit voor vrienden (en / of collega’s probeert te organiseren.

Het kan wel eens lastig blijken, kun je op elk gewenst moment terugkomen, uiteraard zolang je je aan de overeengekomen regels van je Terras boot huurovereenkomst houdt.

Feesten

Als je een bootfeest wilt geven, is er geen beter alternatief dan een Terras boot. Neem koelboxen en ijskisten mee met je meest favoriete eten en drinken – zorg er altijd voor dat degene die de boot bestuurt geen alcohol drinkt.

De feestvriendelijkheid is een van de misschien wel de meest voorname redenen waarom Terrasboten de beste huurboot zijn voor bijvoorbeeld familie feesten en andere feesten.

Huur een Terrasboot bij ons

Als je vragen hebt over het huren van een Terrasboot bij ons in Vinkeveen, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina op onze website. We zullen je vragen of reserveringen zo snel mogelijk behandelen.

Algemene zaken om aan te denken bij het varen met een Terras boot

  • Ben je bewust van alle veiligheidsregels en voorschriften
  • Draag een zwemvest, er zijn standaard genoeg reddingsvesten aanwezig voor iedereen aan boord
  • Blijf bereikbaar voor het geval dat ons bedrijf contact op zou willen nemen (GSMs werken hier natuurlijk uitstekend voor)
  • Vertel ons boot verhuur bedrijf over je verwachte route.
  • Wees je bewust dat je moet letten op de verkeersborden op het water. En ook op andere boten
  • Nooit drinken tijdens het varen. De bestuurder natuurlijk. ;)Terras

Het beste aanbod

Huur nu uw Terrasboot

het gebied

Boot Huur rond Vinkeveen & Loosdrecht

Loosdrecht

LoosdrechtSE Plassen

Routes op Tijdsduur

Vaarroutes loosdrecht

vinkeveen

Vinkeveense Plassen